Nestplanning

Update 26/11

Wegens omstandigheden was een dekking met D-jay op dit moment niet mogelijk. Inmiddels is Bella gedekt door Do Fan Anne’s hiem (roepnaam Bo). Janet, de eigenaresse van Bo omschrijft Bo als een actieve hond, die gelukkig wordt van zwemmen, fietsen, en wandelen. Daarnaast traint ze met hem bij de VDH-kringgroep waar ze appel, behendigheid, bloktraining, en onderdelen van het pakwerk doen. Bo is heel enthousiast bij de behendigheid, en legt daar het parcours het liefst in eigen volgorde af. Tussendoor is Bo een rustige hond, die het zo nu en dan ook fijn is om alleen te zijn.

Wat ik zelf van Bo heb gezien is dat het een hele vriendelijke hond is, zonder dat hij gelijk opdringerig is naar vreemde mensen. Bij het dekken kwam hij super relaxt over, en vormde daar mooi een stabiele factor tijdens het koppelen.

Oudduitse Herder Kennel “Vedauwoo”

 

                                    Bo

Enjoy-Bella van de Seeduynen Do Fan Anne’s Hiem
ED Vrij ED Vrij
HD A HD A
DM Vrij DM Vrij
Kleur Zwart Kleur Zwart/Bruin

Verwantschap 0,32%

 

UPDATE 9-9-18

We laten Bella bij de volgende loopsheid opnieuw dekken. Als alles goed gaat zal zij begin oktober loops worden. Zij wordt dan opnieuw gedekt door D-Jay.

UPDATE 22-5-18: Helaas is Bella niet drachtig. In het najaar van 2018 of het voorjaar van 2019 gaan we haar opnieuw laten dekken door D-Jay

Oudduitse Herder Kennel “Vedauwoo”

                                      

Enjoy-Bella van de Seeduynen Ace Desperado Jay van de Voorhorsthoeve
ED Vrij ED Vrij
HD A HD A
DM Vrij DM Niet getest
Kleur Zwart Kleur Zwart/Bruin

Verwantschap 0,31%

 

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor een Pup

Aanmeldformulier A nest

Wij zijn als kennel aangesloten bij de LSOHV en fokken dan ook volgens het verenigingsreglement. Voor meer informatie verwijs ik u door naar http://www.LSOHV.nl

De pups zullen in de huiskamer en rond de boerderij opgroeien. Daarnaast worden regelmatig uitstapjes gepland voor de socialisatie. Als de pups acht weken oud zijn gaan ze naar hun nieuwe baasjes.

Advertisement