Pups op komst

Een wat vertraagde update, maar ik heb als trotse eigenaresse echt een prachtig (vervroegd) kerstcadeau gekregen. Bella is drachtig. 28 januari is zij uitgerekend.

Het was nog wel even spannend voor de echo. Vaak hoor je verhalen van mensen dat ze echt aan hun hond konden zien dat ze drachtig waren. Bij Bella zagen wij als gezin vrij weinig (of zeg eigenlijk maar gewoon helemaal niks). Bij de echo was het echter binnen 5 seconden raak. Een mooi moment om de kerstvakantie in te luiden.

Vooralsnog gaat alles goed met Bella, al lijkt ze deze week voor het eerst wat last te hebben van ochtendmisselijkheid. Ook brokjes worden met lange tanden gegeten. Stukjes kaas, worst, en andere ongezonde lekkernijen worden daarentegen binnen enkele seconden weg gehapt, dus echt beroerd voelt ze zich gelukkig ook niet. Ach ja, mamma’s in spe moeten ook gewoon een beetje extra verwend worden, en het is natuurlijk wel kerst :-).

Ik ben er zelf achter dat ik helaas niet zo goed ben in het bijhouden van social media. Via de website probeer ik mensen zo goed mogelijk op de hoogte te houden wat er met het nestje aan de hand is. Voor het laatste nieuws kan ik jullie ook verwijzen naar de facebookpagina. Die wordt (iets, maar niet veel) vaker geüpdate.

https://www.facebook.com/odhvedauwoo/

Aan iedereen in ieder geval nog fijne feestdagen, en tot de volgende updateBELLA_20181221112252_1154380 copy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s